Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izašli iz garaže

Achromatic Attic u legendarnom klubu The Assembly

Achromatic Attic
inmusic
17.04.2013.
u 12:41

Uz nastup u Velikoj Britaniji, Achromatic Attic u lipnju očekuje i nastup na ovogodišnjem izdanju INmusic festivala

Achromatic Attic, alternativni garage rock bend iz Zagreba, pobjednik je glazbenog natječaja Zasviraj sa Žujom. Generalni pokrovitelj INmusic festivala Ožujsko pivo pobjednika natječaja vodi u Veliku Britaniju gdje će nastupiti u cijenjenom klubu The Assembly u kojem su dosad nastupala velika svjetska glazbena imena poput Patti Smith, The Stranglers, Razorlight, The Kooks, New York Dolls, Black Rebel Motorcycle Club, The Fall itd.

Uz nastup u Velikoj Britaniji, Achromatic Attic u lipnju očekuje i nastup na ovogodišnjem izdanju INmusic festivala uz bok sjajnim bendovima kao što su Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne...

Bend Achromatic Attic osnovan je 2009. godine, a čine ga Dino (vokal i ritam gitara), Matt (prateći vokal i bas), Mislav (solo gitara) te Domo (prateći vokal i bubnjevi). Svoj prvi EP Glassy sweeper izdali su u siječnju ove godine, a sadrži četiri pjesme, masterirane u Sage Audio studiju u Nashvilleu. EP je dobio izvrsne komentare glazbenih kritičara, a njihovu se glazbu često uspoređivalo s briljantnim Arctic Monkeysima koji su jedan od headlinera ovogodišnjeg INmusic festivala. Dečki svoje energične pjesme izvode na  engleskom, a pobjedom na ovom natječaju dobili su nevjerojatnu priliku za proboj izvan granica Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije